lunes, 18 de septiembre de 2017

La bebeteca

Aquesta tarda hem visitat la bebeteca de la Biblioteca Delta de l'Ebre.
http://www.bibliotecaspublicas.es/deltebre/catalogo_enlinea.jspLa bebeteca és l'espai de la biblioteca destinat als més petits, amb l'objectiu d'apropar el gust per la lectura i estimular la creativitat i la imaginació en la primera etapa del desenvolupament infantil.
Els llibres han de formar part dels objectes quotidians que envolten el joc dels infants, de manera que creixin rodejats de paraules que els ajudin en el seu desenvolupament afectiu i intel·lectual a més de propiciar la comunicació entre adults i petits.

Què hi trobarem?
Trobarem un espai acollidor format per unes catifes on podrem seure amb els petits i un mobiliari lleuger en què, estan disposats els llibres.
També un gran recull de llibres molt atractius per la canalla, llibres de cartó, tous, amb titelles, de roba i de diferents textures, són llibres per escoltar, mirar, tocar, per estimular els sentits i amb temàtiques de l'entorn proper als nens.

Què podem fer amb els nostres bebès?
Doncs, podem passar una estoneta interactuant i establint un vincle afectiu amb el nostre bebè tot mirant, tocant, llegint-los petits fragments o poemes i endevinalles en definitiva gaudir dels contes amb els nostres fills.

A més a més podem visitar la selecció de llibres per a pares i mares que donen suport al desenvolupament i l'educació dels fills. 

Per això, us convido a visitar aquest espai de la nostra Biblioteca, on ens ofereixen un espai pensat i dissenyat per apropar-nos la lectura als més petits de casa.

Per @Saidakn

No hay comentarios:

Publicar un comentario