domingo, 10 de junio de 2018

Llibre de la setmana XVIII


Després d'un més sense publicacions al bloc torno amb el llibre de la setmana. Són moltes les publicacions que tinc pendents per compartir, però no he tingut gaire temps els darrers dies així que avui aprofito per recomanar-vos un conte preciós.L’editorial MOSQUITO ens presenta Paraules de Sirena, un conte màgic ideal per motivar a la canalla en el procés de la lectoescriptura.
És un conte de la Mia Cassanyil·lustrat amb molta cura per l'Ester Gili de la qui sóc fan de les seves làmines il·lustrades.
La protagonista és una nena, la Vilma, que viu en un poble de costa on els seus habitants són un pèl despistats i s'obliden de les paraules. Ella amb ajuda de les sirenes, descobreix la biblioteca de les paraules perdudes i la tasca que desenvolupen les sirenes al fons del mar. A partir d'aquell moment serà l'encarregada de recuperar les paraules oblidades.
Una història molt tendra acompanyada d'uns dibuixos meravellosos. No us podeu perdre aquesta joia de conte.

A més a més per a les que sou mestres us recomano explicar-lo a l'aula per provocar el desig d'escriure a l'alumnat, creant la vostra pròpia biblioteca de les paraules oblidades.
A la nostra escola va anar molt bé, els grans tenien la necessitat d'escriure i els petits buscaven l'aprovació tot intentant copiar paraules. Una molt bonica experiència que de ben segur repetiré el curs vinent.

Espero que us hagi agradat tant com a mi.

Salut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario