sábado, 17 de junio de 2017

La tria del nom


A l'hora de triar el nom per als teus fills, sorgeixen molts dubtes i a no ser, que ho tinguis claríssim comença la cerca del nom perfecte per aquest fill o filla tan esperat i desitjat.


Abans, es recorria a llibres de noms, ara la web ens ofereix diferents pàgines on triar i remenar.
N'hi ha que són tradicionals, i busquem noms més comuns i fàcils, altres opten per noms originals, poc comuns, també n'hi ha que tots noms dels membres de la família comencen amb la mateixa lletra, noms que passen de generació en generació, noms estrangers o d'altres territoris, noms de pel·lícula, noms curts o llargs, simples o compostos... la creativitat és molta.

Algunes parelles fan partícips als familiars, altres ho mantenen en secret, fins a l'últim dia i altres no tenen manies en dir-lo, perquè ho tenen claríssim, en canvi algunes parelles esperen veure-li la careta per acabar de decidir.

Mils de noms amb mils d'històries de com es va fer la tria.
És un tema apassionant i molt bonic quan el fill o filla serà gran i li explicaràs com va anar la cosa. Us recomano que li expliqueu.

Us deixo uns quants enllaços que us poden ser útils si encara esteu en aquell moment de decidir el nom.




També és important conèixer el significat i l'origen, per això també us deixo el següent enllaç.

https://significadodenombres.com.es/

I per acabar si teniu curiositat de saber quants noms hi ha iguals a la mateixa província no us podeu perdre aquest buscador, que et dóna el nombre i el percentatge sobre mil de les persones amb el mateix nom i el percentatge d'edat. 

Espero que tot us hagi estat útil i que ho passeu molt bé en aquesta cerca tan i tan bonica.

Per @Saidakn

No hay comentarios:

Publicar un comentario