sábado, 24 de febrero de 2018

X Jornada d’Educació Infantil

Avui estic molt contenta, juntament amb la meva companya, Encarna, hem presentat experiències viscudes a l’aula. Treballem a l’Escola Consol Ferré, d’Amposta i aquest cop la direcció ha confiat en nosaltres per participar en la X Jornada d’Educació Infantil, al Campus Terres de l’Ebre URV. 

També formem part del grup de treball de Pedagogia Sistèmica de les Terres de l’Ebre. Que també han participat en la jornada. 

Estem molt agraïdes per l'oportunitat de gaudir d'una experiència com la d'avui. 
Després de gaudir de la conferència de la Mercè Pena, sobre la Pedagogia Sistèmica, hem presentat la nostra petita història viatjant mitjançant els contes.

Hem passat nervis, ha estat inevitable, la sala plena de mestres i estudiants de magisteri. A poc a poc, hem anat retornant al nostre to de veu i hem començat a comunicar, per finalitzar amb la sensació que tot ha anat bé. Prova superada i una més per contar. 

Us preguntareu, què hem explicat? Doncs, hem fet un petit tastet de contes que usem a l’aula i la mirada sistèmica que hi posem en les activitats proposades. 

Vincles, arrels i ales que intentem donar al nostre alumnat i famílies, perquè sentin que hi tenen un lloc a l’aula, on tots són importants. 

Els contes eines imprescindibles per treballar a l’aula. 

Us deixo amb aquest recull d’imatges de la Jornada. 

Bon cap de setmana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario