lunes, 3 de abril de 2017

Pilates, ioga, piscina... per a dones embarassades / Pilates,Yoga,piscina... para mujeres embarazadas

Sabem que fer exercici és beneficiós per la mostra salut, què passa quan estem embarassades? Perquè algunes deixem de practicar esport?

Us explicaré com està anant en el meu cas, però espero els vostres comentaris amb les vostres aportacions sempre tan valuoses per a mi.

Abans de saber que estava embarassada tenia una vida activa esportivament parlant, dos matins abans d'anar a treballar feia classe d'spinnig, una tarda de muntanya i algun dissabte al matí de running, res de l'altre món però suficient per sentir-me bé!

Un cop vaig saber que estava embarassada vaig fer un stop a totes aquestes activitats, no per recomanació mèdica sinó, pel malestar que estava patint amb les nàusees i vòmits a tota hora del dia. Quasi tothom em deia que en finalitzar el primer trimestre aquest malestar s'acabaria, però no ha estat així, la cosa ha continuat, però, ara puc gaudir d'alguns moments on sembla que estigui millor.

Vaig consultar a la Ginecòloga, si em recomanava algun tipus d'activitat, ara que ja no estic tan malament com al principi. Em va recomanar fer petites passejades, piscina, o bé Pilates, ioga, però sempre amb coneixement i sense forçar gaire.

Us preguntareu que he fet, doncs, encara podríem dir que poca cosa, estic feta un nyap, quan decideixo activar-me em trobo malament, ho deixo per més tard i mai arriba el moment, arribaré al part en baixa forma i això no em fa gràcia.

La veritat és que he anat a caminar uns quants matins, passejades per la platja i pel passeig del riu, però molt suau. Alguns matins faig ioga però molt bàsic a casa, es nota que fa mesos que no faig res. Intentaré crear una petita rutina per millorar una mica la meva condició física, estem a la recta final i començo a no sentir-me còmoda amb tant de pes!

Per @Saidakn

Per si us animeu, deixo aquests vídeos._____________________________________

 ¿Sabemos que el ejercicio es beneficioso para la salud, pero que sucede cuando estamos embarazadas? ¿Porque algunas dejamos de practicar deporte?

Voy a explicar cómo me va a mí, pero espero vuestros comentarios con sus contribuciones siempre tan valiosas para mí.

Antes de saber que estaba embarazada tenía una vida activa deportivamente hablando, dos días por la mañana antes de ir al trabajo hacia clase de spinning, una tarde de montaña y algunos sábados salia a correr, nada del otro mundo pero suficiente para sentirme bien!

Una vez me enteré que estaba embarazada hice una stop en todas estas actividades, no por el consejo médico, sino por náuseas y vómitos que tenia a todas horas del día. Casi todos me decían que al final del primer trimestre esta incomodidad terminaría, pero no ha sido así, ya que la cosa ha continuado pero ahora sin tanta intensidad y puedo disfrutar de algunos momentos, donde parece que estoy mejor.

Consulté con la ginecóloga que me recomienda algún tipo de actividad como andar, piscina, Pilates, yoga, sin demasiado esfuerzo.

¿Que he hecho? Púes poca cosa, cuando decido activarme me encuentro mal y lo dejo para más tarde y nunca llega el momento, voy a estar en baja forma y no me hace gracia.

La verdad es que he estado caminando algunas mañanas, he tomado paseos por la playa y por el paseo del río, pero muy suave. Algunas mañanas hago yoga pero muy básico, se nota que llevo meses sin hacer nada. Voy a intentar crear una pequeña rutina para mejorar un poco mi condición física, en el tramo final del embarazo  comienzo a no sentirme cómoda con tanto peso!

Por @Saidakn

No hay comentarios:

Publicar un comentario