viernes, 17 de marzo de 2017

Higiene bucodental durat l'embaràs / Higiene bucodental durante elembarazo

Durant l'embaràs sorgeixen una sèrie de canvis orgànics i de conducta que poden afectar a la cavitat bucal provocant risc de càries o malalties de genives. Per aquest motiu, és important que durant l'embaràs es dugui a terme una correcta higiene oral i una dieta equilibrada.

Els canvis hormonals durant l'embaràs no els podem controlar però sí que tenim a les nostres mans, tindre cura de la neteja diària de les nostres dents per evitar possibles gingivitis o càries.

Per tant ens sorgeixen una sèrie de preguntes.

Què podem fer?

Tan bon punt sapiguem que estem embarassades és bo visitar el nostre centre dental de confiança per fer una revisió. A més a més ens aconsellaran de quin tractament haurem de seguir en cas que ho necessitem.

Ens podem fer una neteja bucodental?

De fet el segon trimestre de gestació és el moment ideal per visitar el centre dental i realitzar-nos una higiene oral.
 

Avui, a les 27 setmanes de gestació, he visitat la meva dentista, la Dra. J Castells, per realitzar una neteja oral, tal i com em van recomanar al centre Perioclinic d'Amposta
Ha estat una molt bona experiència, sense molèsties. He sortit molt contenta amb una bona sensació.


Hi ha perill per al nadó?

No existeix cap perill. L'anestèsia local que usen per assegurar l'efecte analgèsic durant el tractament és inofensiva per al bebè.

Així doncs que a cuidar-se la boca més que mai! 


Per @Saidakn




_____________________

Durante el embarazo surgen una serie de cambios orgánicos y de conducta que pueden afectar a la cavidad bucal provocando riesgo de caries o enfermedades de encías. Por este motivo, es importante que durante el embarazo se lleve a cabo una correcta higiene oral y una dieta equilibrada.

Los cambios hormonales durante el embarazo no los podemos controlar pero sí que tenemos en nuestras manos, cuidar la limpieza diaria de nuestros dientes para evitar posibles gingivitis o caries.
¿Qué podemos hacer?

Luego que sepamos que estamos embarazadas es bueno visitar nuestro centro dental de confianza para hacer una revisión. Además nos aconsejarán de qué tratamiento tendremos que seguir en caso de que lo necesitamos.

Nos podemos hacer una limpieza 
bucodental?

De hecho el segundo trimestre de gestación es el momento ideal para visitar el centro dental y realizarnos una higiene oral.

De hecho, hoy, a las 27 semanas de gestación, he visitado mi dentista, la 
Dra. J Castells, para realizar una limpieza oral, tal y como me recomendaron el centro Perioclinic de Amposta.

Ha sido una muy buena experiencia, sin molestias. He salido muy contenta con una buena sensación.

Hay peligro para el 
bebé?

No existe ningún peligro.La anestesia local que usan para asegurar el efecto analgésico durante el tratamiento es inofensiva para el bebé.

Así pues que a cuidarse la boca más que nunca!

Por @
Saidakn





No hay comentarios:

Publicar un comentario