domingo, 26 de noviembre de 2017

Un regal per a tota la vida

Avui us vull parlar de'n Carlos González. És un metge pediàtric que ha publicat diversos llibres, us parlaré d'un en especial "Un regal per a tota la vida" imprescindible per entendre i aprendre molts aspectes sobre la criança dels nostres fills, sobretot per saber-ne més sobre la lactància materna.
Si no tens clar si vols donar de pit, la lectura d'aquest llibre t'ajudarà a prendre una decisió i si n'estàs molt convençuda, t'ajudarà a resoldre dubtes que ara encara no tens, però, poden arribar.


El passat mes de maig quan encara estava embarassada del Max vaig tindre l'oportunitat d'assistir a la xerrada "Omplem de petons. Com criar els vostres fills amb amor". La veritat és, que moltes coses de què parla són de sentit comú, però de vegades, els pares no ens hem parat a pensar-ho.

Us deixo uns enllaços de diferents conferències perquè, si podeu, l'escolteu i decidiu vosaltres mateixos, us animo a llegir els seus llibres.

És important que la parella també us acompanyi en aquest procés de lectura i compartir-ho des d'abans de néixer, així ho vam fer nosaltres. Quan vam saber que esperàvem un fill vam començar a llegir diferents llibres i revistes i ens ho vam partir, d'aquesta manera tots dos ens informàvem i preníem consciència del que ens esperava. De fet, aquest llibre el va llegir primer la meva parella que jo.

Res més a gaudir-ho i bona lectura.


Per @saidakn


No hay comentarios:

Publicar un comentario