lunes, 9 de abril de 2018

El llibre de la setmana XV




Feia dies que us volia presentar aquest conte, el va vindre a explicar una família, a la classe, el va explicar tan dolcet que es mereixia una entrada al bloc.

De quin color és un petó, és un llibre de Rocio Bonilla de l'Editorial Animallibres.
L'autora, ens sorprèn, fent d'il·lustradora, aconseguint un llibre il·lustrat amb una història molt bonica sobre els petons.

La Minimoni és la protagonista, és una nena a qui li agrada molt dibuixar i pintar, però mai ha pintat un petó perquè no sap de quin color potser, així que comença a fer hipòtesis amb els diferents colors. Pensa que potser són de color roig com la salsa de tomata, però després s'adona que no potser, perquè el color roig li recorda quan estem enfadats, i clar quan estem enfadats no fem petons.
D'aquesta manera, comparant els colors amb emocions i sensacions, el personatge intenta esbrinar de quin color són els petons, tot i que pel camí es trobarà amb algunes contradiccions. Però finalment s'adona que hi ha petons de molts colors.

Us convido a gaudir de la lectura d'aquest conte il·lustrat, que no us deixarà indiferent, amb el que podrem treballar molts conceptes, emocions, vocabulari, creativitat...

Així doncs, al final s'adona que hi ha petons de molts colors, i jo us pregunto, 

de quin color és el vostre petó?



2 comentarios:

  1. Quina bona pinta fa aquest llibre! Són del tipus que li encanten a la meua filla <3 Si el trobo serà ideal per Sant Jordi!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí!! És genial! És un llibre per tindre a casa! ☺️😘😘

      Eliminar