viernes, 27 de abril de 2018

Llibre de la setmana XVII

En l’anterior entrada al bloc us prometia una setmana de recomanacions de contes, fent un especial Sant Jordi, però finalment no em va donar temps així que aquí us deixo una nova recomanació del llibre de la setmana. 
Tot i que en tinc uns quants de preparats, avui dedico la secció a un llibre que em va deixar una família de la classe aquesta setmana. 




Germans, és un conte fantàstic de la Rocio Bonilla que no para de sorprendre’m amb els seus àlbums il·lustrats, plens de detalls i molt d’amor. 
Aquest, és una història contada per dos germans, però com tota història sempre té dues versions segons qui l‘explica. Així doncs, l’autora amb una gran creativitat ens presenta totes dues històries. 
Una cosa que crida molt l’atenció és que el final del conte acaba tot just a les pàgines centrals i no a la darrera com a la resta de contes, ja que podem iniciar el conte tant per davant com per darrere. 

La relació entre germans no sempre és la que els pares esperem que sigui, però està clar que encara que ens pensem que la cosa va molt malament, al cap i a la fi s’estimen i no poden viure un sense l’altre. 

Un conte genial amb uns dibuixos que enamoren.



Per @Saidakn


No hay comentarios:

Publicar un comentario