miércoles, 18 de enero de 2017

I ara què?

De sobte t'adones del canvi que suposarà l'arribada d'un nadó i sorgeixen mil preguntes i neguits.
El millor que podem fer és deixar-mos aconsellar per amigues i familiars que ja hagin passat per aquest procés. Sí, de vegades potser una mica estressant, tothom sap més que tu, ells ja són experts i nosaltres acabem d'aterrar en aquest món, així doncs el millor és documentar-nos. Llegir i llegir, ara ve, hem de ser ben crítics en el moment de seleccionar les nostres lectures, hi ha molts corrents i maneres de fer.

Que et prestin llibres és genial, però si no tens ningú que et pugui deixar cap llibre, tenim les biblioteques municipals on en podem trobar un bon grapat." La lectura no dóna a l'home saviesa; li dóna coneixements"
William Somerset Maugham


Per @saidakn
-------------------------

De repente te das cuenta del cambio que supondrá la llegada de un bebé y surgen mil preguntas y preocupaciones.
Lo mejor que podemos hacer es dejarse aconsejar por amigas y familiares que ya hayan pasado por este proceso. Sí, a veces quizás un poco estresante, todo el mundo sabe más que tú, ellos ya son expertos y nosotros acabamos de aterrizar en este mundo, así que lo mejor es documentarnos. Leer y leer, ahora, debemos ser muy críticos en el momento de seleccionar nuestras lecturas, hay muchas corrientes y maneras de hacer.
Que te presten libros es genial, pero si no tienes a nadie que te pueda dejar ningún libro, tenemos las bibliotecas municipales donde podemos encontrar un buen número.
"La lectura no da al hombre sabiduría; le da conocimientos"
Willian Somerset Maugham
Por @saidakn

No hay comentarios:

Publicar un comentario