viernes, 12 de enero de 2018

Ambients d’aprenentatge

Hola a tothom!
Avui us vull parlar dels ambients. Aquests, són espais preparats per provocar l'aprenentatge dels més petits amb materials i activitats atractives i lliures. 

L'alumnat tria on i quant de temps vol estar en cada ambient. Amb aquesta lliure circulació l'alumnat gaudeix del joc juntament amb companys d'altres classes i nivells, d'aquesta manera els aprenentatges s’enriqueixen.

Els ambients són molt diversos, per afavorir les necessitats i potenciar les habilitats de la canalla. Podem trobar ambients a l’aire lliure, al passadís a les classes. Amb propostes diferents jocs més relaxats i tranquils o bé tot al contrari com l’ambient de Psicomotriu. 



Un dels ambients és el de LLUM. 
La classe està a les fosques i preparo diferents punts de llum per fer ombres, llum ultraviolada per jugar amb colors fluorescents, taules de llum amb materials diversos per experimentar.

Si us sembla bé us aniré ensenyant i proposant diferents activitats per fer amb els vostres petits, sigui a casa o a l'escola. La diversió està assegurada.


Per començar amb la taula de llum, van molt bé els materials translúcids en què puguin fer comptatge, agrupacions, construccions o simplement experimentació.









Que us sembla? Poc a poc us aniré ensenyant més activitats d’aquest ambient de llum i màgia. 
Per @Saidakn


No hay comentarios:

Publicar un comentario