lunes, 8 de enero de 2018

El llibre de la setmana X

M'agrada compartir amb vosaltres aquest llibre d'avui.


Vivim tan de pressa que de vegades sembla que oblidem gaudir de moments tranquils amb els nostres infants. D'ençà que va néixer en Max que no paro de cantar-li cançonetes, tot i la poca traça que tinc a ell li encanta i fins i tot quan està nerviós es tranquil·litza en escoltar cançonetes que li són familiars.

Tat! És un recull de moixaines, jocs i cançons per a infants, recopilat per la Marta Badia i l’Àngels Vidal. Està recomanat des del naixement fins als dos anys aproximadament.

Tots recordem aquelles cançonetes que ens cantaven de petits, tant els familiars com els veïns, miraven d'entretenir-nos amb el pis pissiganya, arri arri tartanet, aquest és el pare ...

Generació rere generació ens hem anat encomanant de la cultura popular, cada zona amb les seves petites variacions.

Aquest llibre ens brinda l'oportunitat de fer memòria i trobar les moixaines, jocs i cançons de sempre. Està molt estructurat en forma de fitxes amb les partitures i a més a més va acompanyat d'un CD amb totes les cançons.

Els nostres fills i filles comencen a conèixer i entendre la realitat a través de nosaltres i aprenen per imitació amb el gest, el contacte, les repeticions, tot despertant els sentits, els sentiments i les sensacions. Així, amb aquest tipus d’activitats a banda de passar-ho bé i afavorir l’aprenentatge, gaudirem de moments irrepetibles i enfortirem el vincle amb l’infant.


Us adjunto també una web on podeu trobar diferents cançonetes i recordeu, no deixeu de cantar-los.

CANÇONER INFANTIL-CANÇONS DE FALDA

Per @SaidaKn

No hay comentarios:

Publicar un comentario